четвртак, 30. јул 2015.

BEZUSLOVNA LJUBAV: Samo me Ti možeš voljeti!

Kada čovjek malo vidi svijeta i upozna život shvati da ne postoji ništa dragocenije, uzvišenije i veličanstvenije od LJUBAVI, i to one koja BEZUSLOVNA, koja ne kontroliše, koja se ne nadima, koja ne zakera, koja ne ucjenjuje, ne osuđuje i ne mjeri dato tražeći uzajamnost u davanju..
Shvatiš da samo BEZUSLOVNA LJUBAV oslobadja, oporavlja, iscjeljuje, oprasta, pročišćuje.. A eto pročitah mnogo knjiga ali ne upoznah nauke, teorije, filozofije i religije koja može da da dosegne takvu slavu BEZUVJETNE LJUBAVI, osim čovjeka Isusa Hrista, pravednika, raspetog na krstu Golgote
Samo Isus Hrist, Sin Božji, dok stoji ponižen, razgolićen, isprebijan i raspet za naše grijehe i govori "Svršeno je (djelo spasenja).. Oprosti im Oče.." je jedina istinska objava te slavne Bezuslovne Očeve Ljubavi koja prihvata svoju djecu bez ikakvih ograda i objašnjenja.
Zato samo takvoj ću se BEZUSLOVNOJ LJUBAVI klanjati, slaviti i reći "Ti si moj Bog! Tebe ću slaviti.. Tebi ću se uvjek vraćati, kao što i nevaljalo dijete zna da ga brižna majka voli uprkos svemu što je učinilo i zato joj ipak hrli u zagrljaj jer negdje u dnu srca zna da ga ona neće odbaciti.."
Slava Tebi Gospode za nepojmljivu i neshvatljivu ljubav koja ne postavlja uslove! Samo ću pred Tobom svoja koljena saviti, samo se Tebi klanjati, jer samo Ti možeš moju dušu spasiti i samo me Ti možeš voljeti..!